Etusivu Etusivu Yritys Ohjelmisto Palvelut Henkilöstö


Vahva tausta kulttuurialan toiminnassa antaa loistavat mahdollisuudet sisällöntuotantoon sähköisiin välineisiin sekä sovelluskehitykseen. Kuvataiteen alalle kehitetty Artest-palvelu on lähtökohtaisesti kansainvälisille markkinoille suunnattu lisätyn todellisuuden verkkokauppa. Pelialalla olemme olleet mukana ideoimassa uusia digitaalisia peliympäristöjä huvipuistoihin ja kauppakeskuksiin.

ARTEST

Oletko miettinyt miltä jokin taideteos näyttäisi omalla seinällä? Nyt siihen on mahdollisuus Artest-palvelun kautta. Ohjelmisto toimii valokuvalla, 3D-mallilla, live-kuvalla ja 360-lameran kuvalla. Artestin avulla voit vaikka sisustaa oman kotisi tai työpaikkasi kokonaan uusiksi.

Artest on gallerioille ja taiteilijoille suunnattu palvelu, jonka avulla voi antaa asiakkaille mahdollisuuden testata teoksia kotioloissa. Artest sisältää verkkokaupan ja mahdollisuuden julkaista kotisivut palvelun avulla, mutta niitä ei ole pakko ottaa käyttöön. Museoille ja gallerioille Artest on myös ripustussuunnittelun väline, jonka avulla niin kuraattorit kuin taiteilijat voivat osallistua ripustussuunnittelun tekoon verkon yli, mistä päin maailmaa tahansa.

Yrityksille ja kunnille Artest on erittäin edullinen kokoelmanhallintatyökalu. Artestin verkkolomakkeilla työntekijöiden on helppo raportoida teosten mahdollisesta siirrosta tai havaituista vaurioista. Kokoelmia on helppo esitellä digitaalisella näyttelyllä, jonka päivittäminen onnistuu ilman kotisivujen päivitystä muutamalla klikkauksella. Sairaaloille ja vanhainkodeille Artest tarjoaa viihdykettä ja terapiaa pelien ja kuntouttavien ohjelmien avulla.

Artest on erittäin edullinen, joten siirtämällä kotisivut Artestin palvelimelle ei pienen gallerian tai taiteilijan kustannukset vuositasolla edes nouse.

Artest on nyt hankittavissa. Voit tutkia palvelun toimintaperiaatetta malligalleriassamme https://dev-testimuseo1.artest.net/#!/ tai https://malligalleria1.artest.net/#!/fi/. Voit myös pyytää esittelyä Jari Niemiseltä, 040-5370995.

KOIRAMÄEN ELÄINPUISTO

Särkänniemen Koiramäen eläinpuistoon olemme tuottaneet joka kesä interaktiivisia näytelmiä ja leikkejä Koiramäen hahmojen maailmaan. Vastaamme käsikirjoituksista ja esitysten toteuttamisesta, sekä lavastuksen ja puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Olemme roolittaneet myös eläinpuiston muut työntekijät, ja osallistuneet myös huvipuiston pelimaailman työntekijöiden roolittamiseen. Näytelmien lisäksi esiintyjät leikittävät lapsia ja järjestävät pieniä dramatisoituja kohtauksia eri puolilla eläinpuistoa päivän aikana. Tavoitteena on tuottaa Koiramäen eläinpuiston vierailijoille kokonaisvaltaisia elämyksiä, jossa kaikki työntekijät elävät samaa maailmaa, ja jossa kaikki lapset pääsevät osallistumaan unohtumattoman vierailukokemuksen toteuttamiseen.

PELITILA

OiOi Collective Oy:n kehittämän älykkään tilan ratkaisujen pohjalle olemme ideoineet pelitiloja. Täysin uudentyyppinen pelitila yhdistää perinteiset heittopelit ja muuta taitoa vaativat pelit, digitaalisuuden sekä liikunnallisuuden. pelitila voi olla kiinteä tai liikuteltava ratkaisu, ja sellaisen voi myös vuokrata tapahtumaa varten. Ota rohkeasti yhteyttä, ja kerro minne ja milloin haluat täysin uuden digitaalisen tapahtuman.

KOULUTUSTA JA KONSULTOINTIA

Matkailun ja kulttuurin koulutusta olemme tarjonneet eri puolilla Suomea lähes 20 vuotta. Matkailukohteiden tarinallistaminen, kulttuurimatkailun kehityshankkeet, taloushallinto, markkinoinnin konsultointi sekä tuotanto- ja käsikirjoituspalvelut. Tunnemme kaikki kulttuurin osa-alueet teatterista taiteeseen ja musiikkiin. Käänny ongelmien kanssa rohkeasti puoleemme!

ILOTILA

Vallankumouksellinen uusi monitaiteellinen terapiamuoto, joka sopii kaikille ikäryhmille ja potilasryhmille. Muistisairaat, ADHD, aspergren tai ihan vain pitkäaikaispotilaiden motoristen taitojen kehittämiseen ja viihdykkeeksi. Ilotila yhdistää taideterapian, musiikkiterapian ja liikunnan uudeksi kokonaisuudeksi, joka tuottaa mielihyvää ja fyysistä toimintaa. Ilotilassa voidaan hyödyntää myös pelejä, kuten muistipelejä tai taitoa vaativia pelejä. Ja muistipelien pelinappulat voivat olla vaikka potilaiden omiin lapsuudenkuviin tai suomalaisen taiteen huipputeoksiin perustuvia. Ilotila perustuu OiOi Collective Oy:n älykkäiden tilojen ratkaisuun, ja siitä voidaan toteuttaa liikuteltava tai kiinteä hoitoyksikkö. Sen käyttö on helppoa, ja onnistuu niin taideterapeutin, hoitohenkilökunnan tai omaisten toimesta.

MENNEET PROJEKTITVALAISTUT ULKOILMAKONSERTIT

Kaurakangas Oy tuotti ensimmäiset valaistut ulkoilmakonsertit vuonna 2007 ja uudestaan syksyllä 2011. Täysin uusi esitystyyppi sai innokkaan vastaanoton ja oman uskollisen kuulijakunnan. Uusia konsertteja suunnitellaan syksylle 2012. Lisätietoa ohjelmistosta löytyy omilta sivuilta

www.kaurakangas.fi/konserttiPURNUN TAIDEKESÄ

Kaurakangas Oy on vastannut Purnun taidekeskuksen näyttelyn tuottamisesta vuodesta 2010 lähtien. Vastaamme kesän tapahtumien suunnittelusta, markkinoinnista ja myynnistä. Edellisenä kesänä saimme kävijämäärät noin 10% kasvuun, ja tavoitteena on kasvattaa samassa suhteessä kävijämääriä myös kesälle 2012. Panostamme ryhmämarkkinointiin, veneilijöiden palveluiden parantamiseen, erilaisten saunailtojen ja kokouspalveluiden kehittämiseen sekä taiteen myynnin edistämiseen. Purnun kaikki tapahtumat, taiteilijat ja aukioloajat löytyvät Purnun omilta sivuilta

www.purnu.kaurakangas.fiPurnun taidekesä 2012

Kesällä 2012 kuraattorina toimii Samuli Heimonen. Hän on valinnut näyttelyyn 14 taiteilijaa. Purnu on avoinna tilauksesta 26.5.2012 alkaen aina 2.9.2012 saakka, ja päivittäin 10.6.-14.8.2012 klo 11-18.

Purnun taidekesä 2010

Tuotimme kesällä 2010 Purnun perinteisen taidenäyttelyn. Kuraattori Elina Parjasen kokoama näyttely esitteli taiteen eri lajeja laidasta laitaan. Mukana oli perinteisen kuvataiteen lisäksi tekstiilitaidetta, lasitaidetta, valokuvia, gafiikkaa ja installaatioita. Tunnetuimpia taiteilijoita kesällä 2010 olivat mm. Nanna Susi ja Samuli Heimonen.

Purnun taidekesä 2011

Tuotimme kesällä 2011 kuraattori Timo Valjakan kokoaman näyttely Sijamuotoja esitteli parhaita paloja viimeaikaisesta näyttelytarjonnasta ja toisaalta esillä oli aivan uusia teoksia. Esillä oli maalauksia, valokuvia ja veistoksia, esittäviä kuvia ja abstraktioita, kollaaseja ja installaatioita, joista osa ulkotilassa, varsinaisten näyttelyrakennusten ympärillä.

ARTEST VIDEOS

Artest for galleries and artist

Exhibition design with 3D-models

How to start use Artest as a gallerist

Web pages and Artest

OTHER LINKS

Try Artest

Create an account or login!